Individuele Mindfulness-based Coaching

Individuele Mindfulness-based Coaching

Voor oud-deelnemers MBSR

Misschien heb je als oud-deelnemer van de training MBSR op momenten behoefte aan een 1 op 1 contact. Omdat je een bepaald levensthema wilt bespreken of meer aandacht wilt voor jouw persoonlijke proces. Voor deelnemers die de training bij MijnKeerpunt of elders hebben gevolgd, bestaat de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een of meerdere sessies Individuele Mindfulness-based Coaching (per keer ongeveer 1 a 1,5 uur).

We staan samen stil bij jouw thema, jouw verhaal. Vanuit de houding die zo kenmerkend is voor mindfulness: open, respectvol en met aandacht. Je wordt door mij gestimuleerd op zoek te gaan naar mogelijke valkuilen en patronen, nieuwe invalshoeken en gezichtspunten.

Binnen of een wandeling in de natuur

We spreken met elkaar,  zijn stil, doen misschien naar behoefte een korte begeleide- of  stiltemeditatie of een yogaoefening. Je kunt kiezen voor het rustig samenzijn in mijn ruimte of voor een wandeling in het bos, op loopafstand van mijn huis. Tijdens een wandeling wisselen we we samen van gedachten en laten op momenten de stilte en natuurlijke omgeving op ons inwerken.

Voor startende collega-trainers MBSR

Ook ondersteun ik graag (startende) collega-trainers MBSR. In praktische zin, vanuit mijn (marketing)communicatie-achtergrond: welke stappen zijn nodig bij de eventuele start van een eigen praktijk, wat zijn de do’s en de dont’s, wat zijn de valkuilen. Maar ook op persoonlijk gebied: wat zijn jouw sterke en minder sterke kanten en hoe kun je daar rekening mee houden als startende trainer, wat zijn jouw twijfels en drijfveren, wat past het beste bij jou. En alle aspecten die spelen bij het trainen en het begeleiden van groepen.

Locatie en tijdstip

De sessie wordt in overleg ingepland en vindt plaats op een nader te bepalen locatie. Ook voor een wandeling vertrekken we vanaf dit adres.

Tarieven

Een sessie Individuele Mindfulness-based Coaching duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. Het gehanteerde tarief: 70 euro. Voor 2 personen geldt een korting van 15% p.p.

Aanmelden

Per email: (info@mijnkeerpunt.com) met daarin jouw naam – leeftijd – woonplaats – telefoonnummer – en kort de reden voor (een) Individuele Mindfulness-based Coaching sessie(s). Ik neem vervolgens contact met je op. We bespreken jouw vraag en maken in principe een afspraak.

Moed is niet
de afwezigheid van angst.
Moed betekent
angst voelen
en toch
je hart volgen.

David de Wulff