Individuele Training MBSR in Est

Individuele Training MBSR in Est

Ligt Nijmegen te ver af van jouw woon- of werkplaats, maar wil je toch graag de individuele training MBSR bij MijnKeerpunt volgen, dan kunnen we gebruikmaken van de locatie in Est, die ik ter beschikking heb.

De locatie in Est – regio Geldermalsen, Tiel – ligt in een rustige, landelijke omgeving. Het beschikt over een mooie, ruime trainingsruimte en eigen parkeergelegenheid. Ook is er bij mooi weer in principe een grote tuin en een klein bosje ter beschikking.

Est - apr 2016

Voor wat betreft de inhoud van de training, de tarieven, het kennismakingsgesprek en ook de mogelijkheden zoals individuele of samen (en de korting die daarvoor geldt), lees Individuele Training MBSR in Nijmegen.

Wanneer

Ik geef 1 a 2x per week – overdag – een Individuele Training. Beschikbare dagdelen voor de training in Est zijn in principe: dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Tijdstip: tussen 13.00 en 17.00 uur. In overleg plannen we vooraf de 8-weekse training in.

Waar

Esterweg 12, Est

Tarief en reiskosten

Naast het geldende tarief voor de Individuele Training MBSR stellen we in overleg mijn reiskosten vast.

Aanmelden Individuele Training MBSR in Est

Aanmelden via het formulier bij Contact en aanmelding. Je kunt in dit formulier bij ‘Eventuele opmerkingen en vragen’ aangeven dat je de training in Est wilt volgen.

 

Sugar maple tree by a split-rail fence in rural Vermont, United

Wie mild wordt
heeft zichzelf overwonnen
Een dankbare zucht
van bevrijding
welt uit je op.
Je houdt van de mensen
omdat je geleerd hebt
van jezelf te houden.
Niet zoals je zou willen zijn
Maar gewoon zoals je bent.

Karel Staes