Individuele training MBSR thuis

Individuele training MBSR thuis

Het kan zijn dat het door omstandigheden, bv. door bepaalde lichamelijke klachten, het niet mogelijk is om voor de individuele training MBSR naar mij te komen. Geen punt, dan kom ik naar jou.

Voor wat betreft de inhoud van de training, de tarieven, het kennismakingsgesprek en ook de mogelijkheden zoals individuele of samen (en de korting die daarvoor geldt), lees Individuele Training MBSR in Westerbork.

Richtlijnen voor de locatie

Jouw huis moet wel in Westerbork liggen.  Daarnaast moet de ruimte van een behoorlijke omvang zijn, zodat er genoeg open ruimte is voor het doen van de verschillende mindfulnessoefeningen. De materialen – yogamatten, meditatiekussens, meditatiebankjes e.d. – breng ik voorafgaand aan de 8-weekse training en blijft gedurende deze periode bij jou thuis staan. Naast een ruime, open kamer is ook een rustige omgeving zonder al teveel externe geluiden van belang.

Yogastudio Hazenkamp - bloemen 0 nov 2914

Wanneer

Ik geef 1 a 2x per week – overdag – een Individuele Training. Beschikbare dagdelen voor de training zijn in principe: dinsdagmiddag, woensdagmiddag en donderdagmiddag. Tijdstip: tussen 13.00 en 17.00 uur. In overleg plannen we vooraf de 8-weekse training in.

Tarieven

Kijk voor de tarieven: Individuele Training MBSR.

Aanmelden Individuele Training MBSR op locatie

Aanmelden via het formulier bij Contact en aanmelding. Je kunt in dit formulier bij ‘Eventuele opmerkingen en vragen’ aangeven dat je een training bij jou thuis wenst. Wel graag de reden daarbij vermelden.

Stilte - Wit - Water - Riet

Soms moet je stilstaan
om verder te gaan
dan het pad
en de haast je voeren
verder te zien
dan een oogopslag
naar de wereld
aan je voeten

Soms moet je stilstaan
bij het gewone
om het bijzondere
te begroeten

(gedicht bij het bezoekerscentrum, natuurgebied Weerribben-Wieden)