Open meditatieavond

Open meditatieavond

Incidenteel organiseer ik Open Meditatieavonden. Bedoeld voor iedereen die meditatie-ervaring heeft, je hoeft dus geen mindfulnesstraining te hebben gevolgd.

Samen beoefenen we o.a. Compassiemeditatie en Interpersonal Mindfulness aan de hand van een (actueel) thema. In stilte laten we het thema of een vraag die met het thema te maken heeft, indalen en staan open voor wat het in ons teweeg brengt. We nemen de tijd ons hart te voelen. We pauzeren, verzachten met wat er is, vertrouwen op wat er opkomt, luisteren diep en spreken vanuit wat waar voelt. En zo voeden we ons met elkaars wijsheid. En we wensen onszelf en anderen in stilte iets liefdevols toe.

Begeleiding en locatie

De ene keer verzorg ik alleen de begeleiding, de andere keer samen met een collega trainer MBSR. De locatie is in principe: Yogastudio Hazenkampseweg 26, Nijmegen.

Datum en tijdstip

Zodra er weer een Open Meditatieavond plaats vindt, zal dit op deze plek kenbaar worden gemaakt en ontvangen mensen die zich op hebben gegeven als geïnteresseerde een mail. Tijdsduur: 1,5 of 2 uur. De kosten zijn 10 a 15 euro.

 Praktisch en aanmelding

In Yogastudio Hazenkamp zijn yogamatten, meditatiekussens, eenvoudige meditatiebankjes en dekens aanwezig. Heb je zelf een voor jou fijn zittend meditatiekussen of meditatiebankje, dan is het verstandig om dit mee te nemen. En natuurlijk: makkelijk zittende kleding en warme sokken. Graag 5 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wil je graag als geïnteresseerde op de mailinglijst staan, laat mij dit dan weten: info@mijnkeerpunt.com

Yogastudio Hazenkamp

Eerdere Open meditatieavonden

Vrijdagavond 10 februari 2017 Yogastudio Hazenkamp in Nijmegen. Thema: ‘Wat kun je doen in moeilijke tijden?’ Begeleiding: Ted van Rijt en Rudi Korthuis